Адвокати искали $450 хил. за защитата на Боевски

„Чакайте, не идваме тук да купуваме Бразилия, искаме само да го оневиним, защото такава е истината“, заявили близките на Боевски. Гълъбин Боевски бе заловен  с кокаин на летище „Гуарольос“ в Сао Паулу на 24 октомври.  Той твърди, че куфарът му се скъсал и си купил нов, а вътре се оказала пратката с дрога.
Адвокатите склонили да защитават олимпийския ни шампион двойно по-евтино – за 250 000 долара, за да го бранят в процеса през океана. Според запознати разследването срещу Боевски може да продължи три месеца. Преди дни съпругата му Красимира обяви, че ще проси, но ще направи всичко да го върне в България.
В затвора, в който се намира шампионът ни, има поне 30 български граждани, задържани за трафик на кокаин. Въпреки че пазачите и служителите се държали добре с Боевски, той бил емоционално потиснат заради случващото се с него и затова щял да бъде преместен в килия със сънародници в затвора Итаи.
Семейството на Боевски продължава да търси агенция за недвижими имоти в Бразилия, която да предложи по-изгодна оферта за жилище под наем.

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *