Алексей Петров се кандидатира за президент?

Алексей Петров е готов да се включи в президентската надпревара догодина.Това съобщи самият той пред плевенски журналисти в дома си днес, предаде Дарик.

Състезанието си заслужава, особено ако в него се включи и Бойко Борисов, обясни още бившият служител на ДАНС. Той изрази и подкрепата си за инициативата на партия РЗС за приемане на нова Конституция.

Според него тя ще даде нов тласък, нови идеи и ще постави точка на изтощителния преход. По думите на Алексей Петров в РЗС има хора, с които би работил в екип и затова ако издигнат кандидатурата му, ще се включи в президентската надпревара.

Според него новата Конституция трябва да очертае параметрите на съдебната власт и да ограничи намесата на държавата в икономиката. Петров каза още, че според него под благодатната маска на борбата с организираната престъпност всъщност се крие политическа саморазправа и се разчистват терени за политика, икономика и лична реализация.

Правят се и опити да се подчини организираната престъпност да работи в нечия полза, каза той. Като пример посочи контрабандата. Алексей Петров поясни, че в килията си е начертал схема на истинския „Октопод“ и е написал имена. Това са бивши и настоящи служители на службите, които работят, според него заедно, и определят политиката на България. По този начин те са криминализирали прехода.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *