Батков: Готов съм да дам „Левски“ и без пари

Собственикът на „Левски“ Тодор Батков твърди, че е готов да подари акциите си в клуба. Той обаче не уточни за какъв дял от тях става въпрос. Адвокатът притежава над 90% от клуба. Напоследък той постоянно е призоваван от феновете да го продаде.
„Кажете ми кой го иска – марсианци, патагонци, араби. Дори пари не искам, но няма интерес. Само че този, на когото ги дам, трябва да помага активно в издръжката на отбора“, заяви Батков след мача с „Пирин“.
Това беше трета поредна победа за сините в шампионата и той не пропусна да похвали изпълняващия треньорските функции Георги Иванов-Гонзо.
„Гонзо е вторият ми голям удар след Мъри и Наско. Той обаче не иска да е треньор, въпреки че има лиценз. От Нова година ще имаме нов наставник. Говорил съм със Стоилов и с още трима други специалисти. Сред вариантите е и поляк, но тепърва ще видим“, коментира още Батков.
Той коментира и ситуацията около вратаря Георги Петков. Капитанът на отбора беше освиркван от феновете заради грешката му при загубата от „Ред бул“ и след мача обяви, че след два месеца „ще се отървете от мен“.
„Нека публиката ругае мен, не играчите. Всеки спортист има слаби моменти в кариерата си. Не мога да повярвам, че викат срещу Петков, той ни е спасявал толкова много пъти“.

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *