България Ер празнува 16-ия си рожден ден с 16%-ови отстъпки

На днешния ден – 4 декември, преди 16 години националният превозвач „България Ер“ изпълнява първия си полет. И вместо днес да очаква подаръци за рождения си ден, авиокомпанията е подготвила такива за своите пасажери!

Резултат с изображение за българия ер

По повод 16-тата си годишнина „България Ер“ пуска специални 16%-ови отстъпки от крайната цена за всички самолетни билети, закупени на 4 и 5 декември.

Всеки, който иска да се възползва от вълнуващата изненада, може да резервира своя самолетен билет през Центъра за обслужване на клиенти на телефон +359 2 402 04 00, по мейл на callFB@air.bg или в един от офисите на авиокомпанията в София, Варна, Лондон и Москва.

„България Ер“ лети за първи път на 4-ти декември 2002 година със самолет с капацитет 60 души и минава през градовете София, Лондон и Париж. За последните 16 години компанията успява да разшири значително портфолиото си от дестинации, превръщайки се в най-големия български авиопревозвач. „България Ер“ изпълнява директни полети до 22 основни града в Европа и Близкия Изток, както и редовни вътрешни полети между София, Варна и Бургас. Заедно със своите партньори националният превозвач предлага на клиентите си възможност за комфортно пътуване до над 400 града в Европа, Азия, Африка и Северна Америка. „България Ер“ оперира със самолети Airbus A319 и A320, както и с чисто нови Embraer E190, информира investor.bg.

Следвайки политиката и традицията си да предоставя удобно и приятно пътуване, авиокомпанията предлага безплатен чек-ин и кетъринг по време на полета, както и безплатно превозване на багаж до 10 кг и ръчна чанта (за лаптоп или дамска). През зимния сезон има и допълнителен комплимент към пасажерите – безплатен превоз на 1 бр. ски или сноуборд оборудване на борда.

България Ер предлага различни тарифи за пътуване. Цената на билета варира в зависимост от натовареността на полета, отдалечеността на пътуването от датата на резервация и времето на престой. Към обявената цена на пътуването се добавят летищни и други такси. В цените на самолетните билети по вътрешните полети на България Ер до Варна и Бургас е включен 20% ДДС.

Едно от големите предимства на България Ер, в сравнение с много други авиопревозвачи е, че можете да резервирате своя билет по телефона, лично в някой от офисите на България Ер, в офис на Централна Кооперативна Банка или при Вашия туристически агент, без да се налага да закупите своя билет веднага. Предварителната резервация е услуга, която не се заплаща допълнително.

След резервирането на билета се определя срок за закупуването му, в зависимост от избраната тарифа, а Вие получавате уникален код, който идентифицира резервацията Ви. В случай, че не закупите билета в указания срок, резервацията автоматично се анулира.

 

financebg.com

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *