Вече можем да играем игри в Messenger

Facebook обяви, че игрите в популярното чат приложение Messenger вече ще са достъпни за всички потребители по света, пише TheNextWeb. Функцията Instanat games бе обявена през есента на миналата година и досега бе на разположение в едва 30 държави. 

Миналата година компанията пусна услугата в Messenger първо в САЩ и предостави на потребителите популярни игри като Pac-Man, Space Invaders и Galaga. Сега с новата актуализация броят им ще се увеличи до 50, като се очаква всяка седмица да се добавя по една нова игра.
Те ще бъдат достъпни в зависимост от устройството, което използват потребителите и къде по света се намират, информира economic.bg. Също така разработчиците са се погрижили за подобряването на графиката, включително са разширили възможностите и са добавили функция за организиране на турнири например. Игрите нямат възможност за сваляне, а са достъпни единствено онлайн през Messenger.
След последната актуализация на Instant games се очаква новата версия да е достъпна за всички устройства с Android и iOS до няколко седмици.
financebg.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *