В Италия всеки ще получи до 500 евро, ако избере този сезон да летува в родината си

След поредица от дълги разногласия коалиционното правителство в Италия одобри грандиозен спасителен пакет от 55 млрд. евро, с които да подпомогне възстановяването на икономиката на страната след пандемията от коронавируса.

Италия ще предложи на туристите "антивирусен плаж" за лято 2020 ...

Текстът по своя замисъл е наистина мащабен и комплексен, като се състои от почти 500 страници, отбеляза италианският премиер Джузепе Конте по време на пресконференция.

От кабинета посочиха, че половината от сумата ще бъде насочена директно към всички онези, които са загубили работата си заради кризата, информира novini.bg.

Италия уверено крачи по пътя към финансовата деградация

,,Тези средства ще са за хората, които останаха без работа и без наеми, както и за тези, чийто бизнес е буквално на ръба на оцеляването“, допълни Конте.

Италия ще предложи на туристите „антивирусен плаж“ - NOVA

По отношение на туристическия сезон от правителството заявиха, че всеки италианец ще получи като вид жест от държавата до 500 евро, ако реши тази година да остане и да организира своята почивка на територията на Ботуша, независимо дали ще избере плажа или планината за своя дестинация. Уговорката е, че по 500 евро ще получат само семействата с деца. Двойките, които все още нямат наследници, ще получат по 300 евро, а тези, които решат да пътуват сами – по 150 евро.

 

 

 

financebg.com

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *