Двойката евро/долар поднови движението си надолу вчера

Технически анализ за втори септември 2009 година
EUR/USD
Евро/долар поднови движението си надолу вчера, като направи дъно на 1.4184 и закри деня на 1.4219. Съпротивата на ниво 1.4375, която се явява вчерашния връх, играе ключова роля за продължението на тренда. Сценария за днес остава мечи. Индикаторите също потвърждават мечия тренд. Пробив надолу на най-близката подкрепа би потвърдил сценария с цел 1.4060. CCI e пресякъл надолу линията 100 на едночасовата графика, сигнализирайки за натиск надолу.

GBP/USD
Нивото на съпротива 1.6380 успява да задържи кабела от движение нагоре, което доведе до силно движение надолу вчера, от друга страна мечата техническа формация помага за движението на двойката надолу. Осцилаторните индикатори показват, че двойката се намира в състояние на свръьпродаденост, което може да доведе до лека корекция нагоре към линията на врата на 1.6200 и след това да продължи спада на дневна база, като се търгува в рамките на низходящия канал, който е сформиран на четиричасовата графика.

USD/JPY
Долар/йена продължава постепенно да спада, докато търговията остава в рамките под нивото 93.25, но поради отсъствието на низходящ моментум, достигането на целите ще изисква време. Низходящич сценарий остава валиден на дневна база към 91.00. Очаква се индикаторите да подкрепят движението надолу.

USD/CHF
Долар/франк тръгна нагоре след като главното ниво на подкрепа на 1.0550 остана непробито от опитите на двойката за низходящ натиск, но движението се спря на ниво 1.0705, което държи в близък план низходящия сценарий валиден. Ефектът от бичата формация, която се появи вчера следобед, е възможно да приключи след като достигна целите си към споменатото ниво на съпротива. Очаква се движение надолу за днес , което се потвърждава от негативните данни на осцилаторите. Следващата цел е атака нова атака към ключовото ниво 1.0550.

*Мнението, изразено в този материал не представлява препоръки или съвет за покупка или продажба. Изразените прогнози покриват очакванията на автора на материала и могат да не се сбъднат.

ФК „Популярна каса 95“ АД

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *