Добрите учители трябва да получават поне 3000 лв. заплата

Добрите учители трябва да получават поне 3000 лв. заплата, не толкова добрите – 1000 лв. Тази рецепта за по-добри резултати в образованието дадоха учениците от третия випуск на клуба „Отличниците на България“.Добрите учители трябва да получават поне 3000 лв. заплата.

Резултат с изображение за учители

30 момичета и момчета получиха награди за блестящите си постижения на годишната церемония, която организира „24 часа“ с партньорството на „Аурубис България“, А1, „Джи Пи Груп“, „Геотехмин“, фондация „Трейс за хората“, Инвестбанк.Добрите учители трябва да получават поне 3000 лв. заплата, информира в.24 часа.

Специални гости на събитието в клуб „Перото“ в НДК бяха министърът на образованието Красимир Вълчев и президентът на фондация „Америка за България“ Нанси Шилър.

Резултат с изображение за учители

„24 часа“ помоли отличниците да споделят своята представа за добро образование във видео интервюта, които може да бъдат видени на сайта 24chasa.bg.

Добрият учител трябва да получава поне 3000 лв., препоръчаха младежите. Предложиха и ясна формула, по която може да се разбере кои са добрите – тези, чиито ученици си знаят уроците и слушат в час с интерес. В това е убеден Йордан Стоянов от Пирдоп. Той е на 9 години и е сред най-малките членове на клуба на „Отличниците“ заедно с Мартина Илиева от частно училище „Питагор“.

Заплатата на учителите трябва да е поне двойно по-голяма, категорични бяха и Велин Георгиев и Евгени Кайряков.

 

 

financebg.com

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *