Заплата от 3500 до 4 5000 евро за международен шофьор

Заплата от 3500 до 4 5000 евро предлага шуменска фирма, която набира международни шофьори в Пазарджик. Това прави между 7 000 и 9 000 лева

Дестинациите по които ще пътуват тираджиите са в Централна Европа – Германия, Франция, Испания, Италия, Белгия, Австрия. От кандидатите се изисква да имат свидетелство за управление категория С+Е и опит в оформяне на документи за международен транспорт (CMR), както и карта за дигитален тахограф.

Месечното възнаграждение се формира по бонусна система на база пропътувани километри. Не липсва и т. нар клас – шофьорите ще получават допълнително по 30 евро месечно за всяка година стаж зад волана.

Над 15 фирми от София и Пловдив набират международни шофьори от пазара на труда в Пазарджик. Недостигът на кадри съвсем естествено води и до атрактивни възнаграждения, за да могат да се привлекат мераклии. Мнозина от шофьорите признават, че това е трудна професия, която практикуват най-вече заради високите заплати, информира в.Стандарт.

Придобиването на категория С още в гимназията бе един от постигнатите резултати миналата година в кампанията „ДА! На българската икономика“ на в. „Стандарт“ и КРИБ. Учениците ще покриват изпитите в 12 клас и ще получават книжката си на 21 години, като до навършване на възрастта за управление на тежки камиони имат време да покрият международните стандарти. Промяната ще помогне до няколко години да започне решаване на проблема с кадрите в транспорта.

 

 

financebg.com

One thought on “Заплата от 3500 до 4 5000 евро за международен шофьор

  • 11.01.2018 в 0:38
    Permalink

    Защо лъжат това е измама в лева може ама евро нееее там са най големите боклуци ларедо, сарон ,сантандер измамници има и един кубинец измамник вземаше по 500 евро и сега поставили българин пълна измама…..внимавайте!!!хора глад за шофьори в цяла Испания там са най големите измамници българите ги научиха…

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *