Изрязаха залпово билбордовете ”Ще уволня Бойко Борисов!”

Билбордовете, разположени на един от изходите на София, бяха двустранни – и от двете страни имаше един и същ надпис: „Ще уволня Бойко Борисов“, предаде БГНЕС. На рекламното пано обаче не е изписано нищо друго и все още не е ясно кой е бил авторът. Засега остава неизвестна и причината за появата му, но се очаква в близко време да има следващо послание.
По-късно през деня агенция „Булфото“ засне как билбордът е изрязан. На снимките ясно личат остатъците от бял винил по рамката на съоръжението.
Билбордовете се появиха дни след първата по рода си кампания срещу български премиер, която беше организирана в социалната мрежа Facebook – „Един ден без Бойко Борисов“
Самият премиер, съзрял дългата ръка на световната консирация срещу него,  коментира групата, подкрепена от над 30 000 души, така:“Целта на тези платени медии е да закачат чужди агенции за нещо пикантно, което обаче няма нищо общо с фактите. В България медиите са частни, независими и всяка една от тях може да прецени дали да отрази нещо или не. Това е обида към българските медии“.
Възможно е обаче билбордът да е част от политическа кампания. За това подсказва приликата с циркулиращата в САЩ шеговита реплика „Обама, уволнен си“, приписвана на Доналд Тръмп заради критиките му към американския президент и известното изречение от неговото шоу „Стажантът“.

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *