Икеа търси да наеме 130 души на половин работен ден

В допълнение към високо мотивираните професионалисти, вече започнали работа в ИКЕА, компанията ще наеме още 130 служители на половин работно време. Това е една от най-големите масови кампании за подбор на служители в страната ни в последните години.
ИКЕА търси ентусиазирани служители за различни позиции, които ще работят на 4 или 6 часа на ден. Тази гъвкавост, която предлага компанията, е изключително подходяща за студенти и за хора, които работят на друго място и се нуждаят от допълнително заплащане.
Позициите в ИКЕА, които ще бъдат подкрепени от служители на половин работен ден, са за служители на каса, на гишета получаване на стока, обслужване на клиенти, връщане и замени, на рецепция, в зоната за товарене, в детски кът, в ресторант, в кухня, в кафе/бърза закуска в IKEA бистро и в миялна. Тези, които се интересуват от посочените възможности, могат да изпратят свое CV и мотивационно писмо в срок до 10.07.2011 г. до отдел „Човешки ресурси” на ИКЕА на e-mail: hr@ikea.bg (тел. за повече информация – 02 418 18 23) IKEA ще стъпи на българския пазар през 2011г. с откриване на първия от двата планирани за България магазина. Магазинът ще бъде в София. IKEA ще навлезе на българския пазар чрез договор за франчайз с компанията House Market S.A, която управлява пет магазини на IKEA в Гърция и един в Кипър. IKEA е най-голямата верига магазини за обзавеждане на дома. IKEA е основана в северната част на Швеция през 1943г. от Ингвар Кампрад. Днес IKEA има 316 магазина в 38 страни. Решението на ИКЕА да наеме 130 служители със сигурност ще има позитивно отражение върху пазара на работна сила в София и ще открие нови перспективи за хората, които споделят визията и идеята на ИКЕА. Инвестицията в хората е един от основните приоритети на компанията.

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *