Кака: Аз и Кристиано си струваме милионите

Едно от най-скъпите попълнения на Реал Мадрид – Кака, смята, че милионите, платени за него, са били напълно заслужени. Според бразилеца, и той, и новият му съотборник Кристиано Роналдо, си струват парите и ще оправдаят харчовете. „Белият балет” даде 67 милиона евро за Кака, а за Роналдо се бръкна с 94 милиона. Кака твърди, че това е една умна инвестиция.

„Причината Реал Мадрид да реши да плати такива суми е, че ние си струваме, не мислите ли?! Защото ние сме се доказали през последните няколко години,” каза Кака пред „Марка”. „В нашия спорт се дават много пари, и затова в тази сфера ние сме една добра инвестиция.”

„В случая на Кристиано Роналдо, който е най-скъпият играч, той доказа, че е номер едно и също си струва парите,” отбеляза Кака, който не се притеснява, че от него сега се очаква още повече.

„Ако трябва да съм честен, радвам се, че Реал Мадрид е платил толкова много за мен. Това не оказва напрежение върху мен, но е отговорност. В никакъв случай обаче не усещам негативен ефект – точно обратното. Мисля, че това ще ме мотивира още повече,” завърши Кака.

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *