КК “Албена” позволява разплащане с криптовалута

Курортен комплекс “Албена” позволява разплащане с криптовалута това лято. Към момента плащания биха могли да се направят чрез системата на BitPay с утвърдените валути като BitCoin, Ethereum, BitCoin Cash, XRP и др.

В КК Албена ще мерят температурата на всички влизащи в комплекса - Cross.bg

“Тази инициатива имаме от няколко седмици и всичко в КК ”Албена” реално – не само нощувка, резервация, както и плащане на място може да стане с плащане в криптовалута”, казва Велина Гюмова – старши мениджър „​Продажби” в курортен комплекс „Албена”, информира bnr.bg.

По думите ѝ криптовалутите се очертава да бъдат бъдещето на финансовите транзакции, защото са много бързи, няма допълнителни такси, веднага се вижда преводът и се твърди, че са изключително сигурни.
Специална платформа, която ни гарантира допълнителна сигурност за тези плащания, така че не сме притеснени, че такова плащане ще бъде извършено.

Албена, България — обща информация за качеството на живот в населеното място — LUXIMMO | ex Лукс Имоти

Идеята е, че “Албена” по никакъв начин не събира криптовалута, напротив, при нас се отчита директно стойността на почивката или на това, което е платено във валутата, която сме избрали.

В нашия случай това е евро, така че човекът, който има в т.нар. “портфейл” криптовалута, може да използва нейната себестойност в съответната валута и да заплати това, което желае”, обяснява Велина Гюмова.

КК „Албена“ приключва сезона на загуба за първи път в 52-годишната си история - Будна Варна

В отговор на пандемията, в курортния комплекс има и специална програма за рехабилитация на преболедували от Sars-Cov-2.

“Първите гости, които използваха програмата вече са факт. Използваха кратката версия, която е 6 дни, със 7 дни престой в петзвезден хотел, със специално разработено меню. Отзивите от програмата са много позитивни.
Хората се насладиха и на менюто и на прекарването тук, и на процедурите, които им бяха предписани”, обяснява още Велина Гюмова.

 

 

 

 

 

financebg.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *