Курсът на биткойна се стабилизира на над $18 000

Тази година безспорно се оказа годината на Биткойн.Въпреки хаоса, предизвикан от коронавируса, нито един клас активи не е служил за по-добър хедж срещу инфлацията.

Биткойн до $ 50,000? | CryptoDnes.bg

Нещо повече, флагманската криптовалута е най-ефективният актив по отношение на възвръщаемостта след отскачане от катастрофата, предизвикана от COVID-19 през март.

Един анализатор отбелязва, че е малко вероятно флагманската криптовалута да претърпи нов огромен спад като този, наблюдаван през март, когато криптовалутата се е оттеглила с около 50% за един ден, информира.

Биткойн никога повече няма да претърпи масивен спад | CryptoDnes.bg
Това е така, защото съотношението на китовете на борсата остана забележимо ниско по време на параболичния напредък на Биткойн, което означава, че големите инвеститори не се интересуват от това да прибират печалби от своите BTC притежания.

Тъй като китовете не продават своите монети, бичият импулс може да е достатъчно силен, за да изстреля цената на Биткойн.

Биткойн ще замени златото | CryptoDnes.bg
 Ки Джонг Ю, главен изпълнителен директор на CryptoQuant, каза, че Биткойн вероятно никога повече няма да претърпи масивен спад.
You can call me a moon boy, but unfortunately, there won’t be a mass-dumping like March this year. Exchange Whale Ratio(90-day MA) is still very low. Long-term bullish is inevitable.

Image

Ki Young Ju 주기영
@ki_young_ju
Exchange Whale Ratio hits the year low—the fewer whales moving to exchanges, the less dumping, and makes the higher #BTC price.

Image

Според него, съотношението на BTC китове на борсите е много ниско, което е силен бичи признак.

Има по-малко натиск от страна на продавачите, когато има по-малко китове на борсите.

Въз основа на BTC адресите с баланс от $10, откритият интерес на CME фючърсите, откритият интерес на Биткойн опциите, спот цените на различните фиатни валути като турската лира и Биткойн монетите, държани от Grayscale, можем да кажем, че флагманската криптовалута поставя рекорди и демонстрира сила.

 

 

financebg.com

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *