Моментално теглене на Биткойн и други криптовалути с карта VISA

Поради пандемията от коронавируса COVID-19, по-голямата част от бизнесите бяха сериозно засегнати. Пазарът на акции и индекси се срина, докато в сектора на традиционните банкови услуги се усети сериозно напрежение. Това реално хвърли светлина върху недостатъците на традиционното банкиране.

Fintech Reporter – Page 7 – Fintech

Секторът на криптовалутите се превърна в една чудесна алтернатива за хора, които търсят ефективен начин да заменят настоящата парична система и да се отдалечат от традиционното банкиране, информира cryptodnes.bg.

Някои компании предлагат подобно решение – такова, което действа като мост между света на криптовалутите и този на фиатните пари.

TRASTRA например, осигурява микс от двата свята – дава на клиентите си възможността да управляват своите криптовалутни портфейли в комбинация с традиционна дебитна карта на VISA.

Coinbase пусна дебитна карта за криптовалути - Новини от Economic.bg

VISA картата позволява на потребителите бързо и лесно да обръщат криптовалути в ЕUR и да извършват множество платежни операции. Всичко това е възможно без да има нужда от банкова сметка, което решава един от най-големите проблеми на крипто потребителите в днешно време.

ТRASTRA предлага разнообразни възможности за обмен и теглене на средства, разчитайки на едни от най-популярните криптовалути – Биткойн , Етериум , Лайткойн , Ripple, Биткойн Кеш, и всички те могат да бъдат обменяни в EUR.

Цялата функционалност на TRASTRA е достъпна и през мобилно приложение, което позволява да купите криптовалути с фиатни валути, мигновен обмен от крипто в евро или да съхранявате крипто в безплатен портфейл. TRASTRA комбинира пет криптовалутни портфейла в едно приложение, позволявайки на потребителите да изпращат средства между техните Биткойн и алткойн портфейли.

Спад в Биткойн транзакциите и разплащанията с Visa | CryptoDnes.bg

Всичко това е възможно да се случи докато сте в движение, и то само с няколко клика. Безопасното и прозрачно използване е факт, благодарение на двуфакторното потвърждение (2FA) и механизми за KYC (Опознай своя клиент).

Крипто картата на VISA е едно от най-значимите постижения на TRASTRA, което позволява на потребителите да теглят криптовалути обменени в EUR, от който банкомат си поискат, по целия свят.

За сега, картата е достъпна за гражданите на 31 страни от Европейската Икономическа Зона (EEA), включително три страни-членки на Европейска асоциация за свободна търговия (EFTA) – Норвегия, Лихтенщайн и Исландия.

Всички отвъдморски департаменти и територии на Франция също имат достъп до пълния набор от услуги на TRASTRA, и компанията постоянно добавя нови държави в този списък.

Това дава на потребителите възможността да изпращат и получават пари почти отвсякъде по света. В допълнение, VISA картата на TRASTRA може да бъде използвана за пазаруване онлайн, плащане в търговски обекти, плащане на битови сметки и фактури, както и преводи до други картодържатели и местни банки.

Плащат с биткойни от дългове до кебапчета - Анализи - Стандарт Нюз

Таксите за придобиването и управлението на толкова голям асортимент от „крипто-към-фиатни“ услуги са много ниски, като получавате безплатна доставка на картата и нулеви такси за онлайн, и офлайн пазарувания в EUR, както и безплатни трансфери на криптовалути към вътрешни портфейли.

Наскоро TRASTRA представи по-ниски и примамливи такси за покупки отвъд границите на Европа, които в момента са €0.00 + 3% от стойността на транзакцията. Горната граница на дневния баланс бе увеличена от €5,000 на €8,000. Дневният лимит на покупки (както офлайн, така и онлайн) е €7,700, с лимит за теглене от банкомат в размер на €300. За максимално удобство, TRASTRA не налага седмични, месечни или годишни лимити.

Лош старт за биткойн в 2018 година | Клуб 'Z'

Таксата за издаване на картата е €9 с месечна такса „мениджмънт“ в размер на €1,25. Ако искате да изпращате Етериум до външен портфейл, това би ви струвало 0,005 ETH. За Биткойн, Биткойн Кеш, Лайткойн и XRP , цените са същите като при трансферите на собствените им блокчейн мрежи.

Тегленията, от който и да е банкомат, ще ви струват само €2,25 и ако изпитате затруднения, специалистите от oтдела „Поддръжка на клиенти“ ще ви предложат подробна помощ и насоки.

 

 

 

financebg.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *