Най-популярните телевизионни филми за 2019 година

В тазгодишната класация на Google за най-популярните оригинални телевизионни филми сред отличените са сериалите „Странни неща“ (Stranger Things) на Netflix, „Мандалорианецът“ (The Mandalorian) на Disney Plus и „Момчетата“ (The Boys) на Amazon Prime Video.Най-популярните телевизионни филми за 2019 година.

Снимки от сайтове със свободен достъп

В тазгодишната класация на Google за най-популярните оригинални телевизионни филми сред отличените са сериалите „Странни неща“ (Stranger Things) на Netflix, „Мандалорианецът“ (The Mandalorian) на Disney Plus и „Момчетата“ (The Boys) на Amazon Prime Video, информира infostock.bg.

Но те имат и нещо общо: Можете да стриймвате всеки един от тях (т. нар. видео поток на живо)

Ако броим стрийминг филмите на двата канала на HBO – HBO Now и HBO Go, тогава девет от 10-те най-добри телевизионни филма са показвани точно по двата HBO канала. Само „Оцелелият Р. Кели“ (Surviving R. Kelly) на Lifetime се разпространява чрез Netflix.

Това е знак как ще изглежда телевизионният пейзаж в следващите години, тъй като все повече компании стартират свои конкуренти канали само за стрийминг. Disney и Apple стартираха съответно Disney Plus и Apple TV Plus миналия месец.Най-популярните телевизионни филми за 2019 година.

Кои са най-популярните телевизионни филми в класацията на Google:

10. „The Boys“ (Момчетата) на Amazon Prime Video (на снимката горе)

Описание: Дошло ви е до гуша от супергерои? „Момчетата“ на Amazon хитро обръща ролите, за да покаже надарените със свърхестествени сили и сляпо обичани от масите герои като корпоративни марионетки с корумпиран морал, които се вълнуват най-вече колко харесвания са събрали и какви кинти ще изкарат. Със задачата да бъдат изобличени се заемат Момчетата – колоритна групичка, която взема битката за справедливост в своите често недодялани ръце. С разнообразен хумор и със симпатичен актьорски състав, сериалът впечатлява със специалните ефекти и със забавно разказаните истории.

Оценка на критиката на Rotten Tomatoes: 84% (за първи сезон)

9. Surviving R. Kelly (Оцелелият Р. Кели) – Lifetime, разпространяван от Netflix

Описание: Документалният сериал разказва за зараждането на едно чудовище. Жените излизат от сенките и обединяват гласа си, за да споделят своите истории за насилие от един от най-големите R&B певци на всички времена. Те разказат за сексуалното, психическото и физическото му насилие. Крайният резултат от техните истории разкрива неговия образ и поведение, както и стряскаща картина как се изграждат сексуалните хищници, как действат те и как хората около тях им позволяват да го правят – особено когато са знаменитости. Всичко се корени в детството на Кели в Саут Сайд на Чикаго, където жена от семейството го е подлагала на тормоз от 7 години до навършването на 13 години.

Оценка на критиката на Rotten Tomatoes: 95%

8. Dead to Me (Мъртъв за мен) – Netflix

Описание: Когато обичан от нас човек почине, как страдаме? „Мъртъв за мен“ изследва този въпрос чрез главната си героиня Джен, чийто съпруг умира, след като е блъснат от шофьор, който бяга от местопроизшествието. Джен се сприятелява с Джуди, която бавно и упорито заема място в живота ѝ, докато Джен се опитва да намери виновника за смъртта на половинката си. Има ли мистериозната Джуди със смърта на съпруга на Джен? Тя крие сериозна тайна и дори е опасна за околните. И въпреки че темата на сериала изглежда доста сериозна и тъжна, в сериала има и забавни моменти.

Оценка на критиката на Rotten Tomatoes: 86% (за първи сезон)

7. Euphoria (Еуфория) – HBO

Описание: Филмът проследява живота на група ученици от гимназията, които се сблъскват с любовта и приятелството в свят на наркотици, секс, травми и социални медии. Лидер на групата е певицата Зендая, в който участват Хънтър Шафер, Джейкъб Елорди, Алджи Смит и Сидни Суини. Bcичĸи тe имaт cвoитe cлaбocти, тepзaния и ĸoмплeĸcи, ĸoитo избивaт пo yнищoжитeлeн нaчин. Πoxвaтитe нa cepиaлa ca cтpecиpaщи и пoĸaзвaт пo мoжe би плaшeщ зa poдитeлитe нaчин, ĸaĸвo ce cлyчвa в eмoциoнaлния cвят нa eдин тийнeйджъp, ĸoйтo изглeждa cъвceм oбиĸнoвeн.

Оценка на критиката на Rotten Tomatoes: 83% (за първи сезон)

6. „The Umbrella Academy“ (Академия „Чадър“) – Netflix

Описание: Група нестандартни супер герои се събират отново, за да погребат този, който ги е осиновил и е развил способностите му. Но те трябва отново да се обединят, за да се справят с неприятни ситуации, които се изпречват на пътя им.

Оценка на критиката на Rotten Tomatoes: 76% (за първи сезон)

5. The Mandalorian (Мандалорианецът) – Disney Plus

Описание: Стрийминг платформата на Disney се възползва от шума покрай предстоящите Междузвездни войни, за да стартира тематично с Мандалорецът – след падането на империята един самотен стрелец пробива път през беззаконната галактика.

Оценка критиката на Rotten Tomatoes: 93% (за първи сезон)

4. Chernobyl (Чернобил) – HBO

Описание: С участието на Джаред Харис, Стелан Скарсгард и Емили Уотсън, сериалът „Чернобил“ е драматичен разказ за историята за ядрената катастрофа през 1986 г. – една от най-тежките катастрофи за човечеството, и за жертвите, дадени за да бъде спасена Европа от невъобразимата катастрофа.

Description: „Starring Jared Harris, Stellan Skarsgård and Emily Watson, Chernobyl dramatizes the story of the 1986 nuclear accident – one of the worst man-made catastrophes in history – and the sacrifices made to save Europe from unimaginable disaster.“

Оценка критиката на Rotten Tomatoes: 96%

3. When They See Us (Когато ни видят) – Netflix

Описание: Филмът е по действителен случай и разказва за петима тийнейджъри от Харлем, които попадат в капан от кошмари, когато са неправилно обвинени за брутално нападения в Центръл парк.

Оценка на критиката на Rotten Tomatoes: 96%

2. Stranger Things (Странни неща) – Netflix

Хорар сериалът постави рекорд по гледаемост и помогна на Netflix да увеличи двойно абонатите си. Описание: На 6 ноември 1983 г. в щата Индиана по загадъчен начин изчезва 12-годишният Уил Байърс. Майката на изчезналото момче, Джойс (Уинона Райдър), прави всичко, за да го открие. Тя се обръща за помощ към началника на полицията Хопър (Дейвид Харбър), който започва разследване на изчезването. Приятелите на Уил също започват да го издирват, и откриват в гората момиче с необикновени способности (Мили Боби Браун), която знае някои неща за изчезналото момче. Скоро става ясно, че пръст в изчезването на Уил има и секретна правителствена организация, занимаваща се с изследване на могъщи и опасни сили.

Оценка на критиката на Rotten Tomatoes: 89% (за сезон 3)

1. Game of Thrones (Игра на тронове) – HBO

Описание: сериалът следва историята на фентъзи епос поредицата „Песен за огън и лед“, вземайки името на първата книга. Сюжетът, който протича на на измислените континенти Вестерос и Есос в края на лято, продължило десетилетие, вплита няколко сюжетни линии. Първата следва членовете на няколко благороднически фамилии в гражданска война за Железния трон на Седемте кралства; втората касае нарастващата заплаха от предстояща зима и митичните същества на Севера; третата хроникира опитите на изгонената последна представителка на свалената династия да си възвърне трона.

Оценка на критиката Rotten Tomatoes: 58% (за сезон 8)

Топ 5 по жанрове:

Драма

When They See Us (Netflix)

Chernobyl (HBO)

Euphoria (HBO)

Surviving R. Kelly (Lifetime)

Russian Doll (Netflix)

Комедия

Dead to Me (Netflix)

The Boys (Amazon Prime Video)

Rick and Morty (Adult Swim)

Victorious (Nickelodeon)

Fleabag (Amazon Prime Video)

Фентъзи

Game of Thrones (HBO)

Stranger Things (Netflix)

The Mandalorian (Disney Plus)

The Umbrella Academy (Netflix)

Carnival Row (Amazon Prime Video)

 

financebg.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *