Пазарът на жилища e в онлайн режим

Извънредната ситуация, свързана с COVID-19, вече дава отражение върху пазара на недвижими имоти. След първоначалното замръзване на процесите, вече се появяват и първите технологични решения, насочени към дигитализиране на пазара. Kонсултантската компания ИМОТЕКА първа у нас въведе система, която позволява по-голямата част от стъпките, свързани с покупката на имот, да се правят от вкъщи.Пазарът на жилища e в онлайн режим.

България :: Евростат: 2/3 от младите българи живеят в пренаселени ...

„Пазарът на имоти по цял свят винаги е бил относително консервативен. Ситуацията днес ни дава възможност да ускорим дигитализацията и да концентрираме усилия върху по-бързо въвеждане на технологични решения. От близо седмица нашите купувачи могат да депозират желания от тях имот онлайн, директно през сайта на ИМОТЕКА. Внедряването на бутона за депозит е една от новостите, които направихме, за да предложим онлайн платформа, максимално лесна и достъпна за потребителите“, казва Люба Атанасова, изпълнителен директор на ИМОТЕКА.Пазарът на жилища e в онлайн режим.

Строителство и имоти | Пазарът на жилища в София: Силен сезон, с ...

От компанията са въвели и система за дистанционно сключване на предварителен договор. Огледите на ИМОТЕКА са все по-често виртуални с реално и детайлно представяне пред купувачите. Към всяка оферта на сайта има опция за директна връзка с консултанта по желания имот, информира infostock.bg.

Иновациите на уебстраницата на компанията включват и моментна справка за това дали цената на даден имот е по-висока или по-ниска от средната за района, както и потенциалната печалба от жилището при отдаване под наем. Размерът на кредита, необходим за покупката на желания имот, също се изчислява автоматично онлайн.

Политика | Жилищата в България: по-празни, но все по-скъпи - Капитал

„Клиентите ни са свикнали да получават информация за всички тези данни на лични срещи с консултантите. Именно заради това се стремим да продължаваме да сме полезни и да осигуряваме най-важното за тях дистанционно“, казва още Люба Атанасова.

Очакванията на ИМОТЕКА са много от въведените в момента решения да се превърнат в норма за бизнеса след кризата с COVID-19.

 

 

 

financebg.com

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *