Пловдив може да е лидер в луксозното строителство

Мегарпроект  с разгърната застроена площ 37 075 кв.м., състоящ се от 8 сгради, от които 7 жилищни и с огромна корона на покрива е гордост за пловдивчани, съобщават организаторите на седмото издание на Строителните Оскари ВИП Комюникейшън.

Международно жури от експерти и инвеститори от Италия, Англия, Русия и Eвропейския икономически сенат ще оценява участниците в годишните награди за луксозно строителство, архитектура и дизайн LUXURY PROPERTY AWARDS 2017.
Церемонията ще се състои на 1.11.2017 г. в София.
Пловдив е на път да се превърне в лидер в луксозното строителство с новите проекти, които променят облика на града. Новият жилищен комплекс „Корона“, разположен на бул. „Пещерско шосе“ в гр.Пловдив, включва изграждането на 365 бр. апартамента, подземни и надземни паркоместа и търговски обекти на партерно ниво (фитнес, банка, детски център и др.),

В истинска забележителност на града се превръща  уникален пентхаус, който ще заема цели 400 квадрата в най-високата точка от комплекса, като там  е стилизираната корона, дала името на проекта. 

Комплексът се изгражда на няколко етапа – 4 от жилищните сгради вече са с АКТ 16, а до декември 2017 г. предстои въвеждане в експлоатация и на останалите 3 сгради.

Във всички комплекси в гр.Пловдив („Тракия Каза“, „Тракия Плаза“, „Райски кът 2“ и „Райски кът“), така и в новият КОРОНА, фирмата-строител залага на високия клас материали.

Сред носителите на престижните призове са Шарлопов Груп, големи и малки общини, Столичните метростанции, информира pik.bg. Цеременоията ще популяризира инициативата на ВИП Комюникейшън за подпомагане на социално слаби отличници, които искат да останат да учат и да работят в България. Под патронажа на Ротари Клуб Самоков и ERP Academy България.

 

 

 

financebg.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *