Проектът „Автосервизи Оптела“ стартира от Пловдив, подготвя бизнес мрежа

Което пък  увеличава броят на „ветераните” по пътищата и на тези, чийто гаранционен срок вече е изтекъл.
„Автосервизи Оптела” и прерастването  в бизнес мрежа съдържа в стратегията си отговор на промените,  настъпващи в автомобилния сектор: „Не само сервиз, а завод за автомобили”. Началото на проекта „Автомол” е с откриване на няколко от основните дейности. Първата е комплексното обслужване и пълен спектър от ремонти на масови и популярни марки лекотоварни и тежкотоварни автомобили. Съсредоточаването й под един покрив дава възможност освен за качествено извършване на директната услуга, но също така и условия за адекватна консултация, бърз и лесен достъп до закупуването на резервни части и консумативи. В обособеното Studio OPTELA за автотенекеджийски и автобояджийски услуги и тунинг, с модерно оборудване се извършва цялата им гама, които връщат  на автомобила неговия първоначален привлекателен външен вид.
Или ако се върнем отново под покрива на автомола, можем да изброим точно седем/щастливо число/ причини за да го посетим. Да започнем за начало с част от националната верига D&N автосервизи, после качествените електросервизни услуги и електрониката, споментото Оптела студио, идва Оптела Job Shop за ремонт на катастрофирали и аварирали автомобили и автобуси, ред е на списъкът от познати марки в сервиза за гуми/пилот/, масла/OMV/ и автоклиматици, после допълнителното лазерно рязане и гравиране, и накрая, но не и на последно място – техническите прегледи и при нужда – пътна помощ за всички  автомобили и автобуси.
Отношението „Автосервизи Оптела” с клиентите са дефинирани в задължителни принципи. Например проверка и диагностика заедно с клиента, т.е. не се пипа нищо без негово съгласие. Офертите са изчерпателни и точни с яснота за заплащането. При нововъзникнли усложнения своевременно информиране по интернет. Иначе клиентите  имат пълен достъп до колата си и до видеонаблюдението по всяко време и  на всяко кътче: в кафенето, ресторанта и чрез интернет – извън сервиза. Ако смяната на авточастите е въпрос на преценка, задължително се взема мнението на клиента или негов консултант.
И тъй като сме все пак в 21 век, „Автосервизи Оптела” не само ще могат да предложат видеонаблюдение на всеки един етап от ремонта на автомобила, но и възможност за безжичен интернет и безплатни обяви в сайта www.automol.bg. За редовните и големи клиенти се предвиждат различни отстъпки като безплатен паркинг, а тези, които се нуждаят от допълнително финансиране за извършване на по-големи ремонти, могат да разчитат на изгодно кредитиране от дружеството „Атлас Финанс”.
Синтезирано изпълнението на всички тези условия може да доведе и до реализиране на формулата за подобряване на сигурността на старите автомобили и движението по пътищата, която „Автосервизи Оптела” се поставя за цел:”Това ще става 7 дни в седмицата, 24 часа на ден, осигурена пътна помощ и резервен автомобил по време на ремонта”.

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *