Спасителката на плажа търси място за собствен СПА-център

Звездата от нашумелия сериал „Спасители на плажа“ и една от примите на силоконовия бъст Памела Андерсън е на двудневно посещение в Черна гора, съобщи сръбската държавна телевизия РТС.

Андерсън пристигна в Черна гора като потенциален инвеститор по покана на корпорацията „Атлас група“. Актрисата трябва да разгледа възможности за вложения в няколко проекта в Черна гора. След посещението на нейния мениджър в Андерсън реши лично да се увери в проектите и природното обкръжение, в което те се намират.

От известно време търся истински партньори и истинското място, за да реализирам своята мечта – спа-център и хотел, които се основават на всички принципи, на които държа – доброто здраве, добрата храна, което в моя случай означава повече органична и вегетарианска храна, добро екологично планиране, при това без да се забравя значението на изкуството, добрата музика, добрия дизайн и хубавото забавление, заяви Андерсън преди пристигането си в Черна гора.

По време на двудневното си посещение в Черна гора звездата от сериала „Спасители на плажа“ ще обиколи природните богатства на Черна гора, ипреди всичко морския бряг. Домакините ще я изненадат и с разходка в Адриатическо море на яхтата „Доминатор“, която е дълга 11 метра.

БТА
Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *