Сътрудничество със скандинавския бизнес

„Задълбочаване на сътрудничеството между скандинавския бизнес и българската администрация; публично-частни партньорства и обществени поръчки“ – това ще бъде темата на Скандинавския бизнес форум, организиран от Българо-скандинавската търговска камара, в сътрудничество с посолствата на Норвегия и Швеция, пише БНР.

Събитието ще събере на едно място представители на българската и норвежка администрация, дипломати и представители на скандинавски фирми, които ще начертаят стратегии за подобряване на бизнес средата в България.

Ще бъдат разгледани и възможностите за задълбочаване на сътрудничеството между скандинавския бизнес и българските институции в областта публично-частни партньорства и обществени поръчки.

По време на събитието посланиците на Норвегия и Швеция ще представят стратегическите приоритети на страните си и икономическите връзки с България.

Специални гости на форума ще бъдат Българската агенция за инвестиции, Министерството на финансите, лектори от Норвегия и представители на водещи скандинавски фирми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *