Убит столичен бизнесмен в дома му

57-годишният Николай Грозданов, познат с прозвището Кольо Македонеца, е открит мъртъв тази сутрин в апартамента си в столичния квартал „Ботунец“2.

Трупът е намерен около 9 часа тази сутрин от негови колеги, които са чакали Грозданов да се появи на работа. След като той не е отишъл, го потърсили в апартамента му в столичния квартал „Ботунец 2″. Магазинът и складът на Грозданов са в близост до дома му, предаде БТА.

Човекът бил с две-три прободни рани по врата, съобщиха от МВР. Това е било установено, след като тялото на мъжа е предадено за аутопсия.

Сестрата на Грозданов каза, че смята, че той не се е самоубил, а по-скоро е жертва на убийство. Брат му, който също като сестра му беше пред блока, заплаши журналистите, отразяващи инцидента. Местните разказаха, че Грозданов бил богат и вече веднъж е бил жертва на обир. Никой от познаващите го не смята, че той се е самоубил, както и че имал да връща пари. Запознати разказаха, че мъжът вземал металите от „Кремиковци“ и ги препродавал на дребно. А синът му работел с него.

Установено е, че е възможно убитият да е познавал нападателя си, тъй като няма данни вратата да е разбивана.
Според източници на Дарик радио Грозданов е бил сред близките хора на убития преди години в Амстердам Константин Димитров-Самоковеца.

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *