Яне Янев: Не може Борисов да е пазач на Цветанов

Кой ще бъде кандидатът на РЗС за президент ще се разбере на самия конгрес на партията, поясни Янев.
„Аз по-скоро съм готов да доведа каузата на РЗС за нова Конституция до край и също така съм готов да предложим алтернатива на тази неграмотна власт, която всеки ден прави експерименти с живота на българските граждани“, каза още той.
Лидерът на РЗС поясни, че утре до края на деня всички парламентарни групи, без ГЕРБ, ще получат от РЗС проект с мотиви конкретни за вот на недоверие, които са свързани с тежкия провал в цялостната политика на МВР. „Този вот е най-смислен в този момент. Около него могат да се консолидират всички трезво мислещи депутати, както и гражданите“, коментира Яне Янев. Според него, той трябва да бъде в рамките на не повече от няколко седмици, защото положението в МВР е нетърпимо. „Там има тежки вътрешни конфликти, които все още не са излезли на повърхността, но това предстои“, заяви той. Тук става въпрос за съдбата на държавата, допълни още Янев.
„Не може Цветан Цветанов да злоупотребява с власт, а Борисов да играе ролята на пазач на имотите на вътрешния министър“, категоричен бе Яне Янев.

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *