Абонатите на “М-Тел” минаха 4 милиона

Безплатни минути и съобщения подарява операторът на нови клиенти

Йозеф Винацер, главен изп. директор на „Мобилтел“, подари на 4-милионния абонат Даниела Георгиева нов мобилен телефон

Фото Красимир Свраков4-милиона абонати има вече „М-Тел“. Цифрата закръгли 34-годишната Даниела Георгиева от София. Тя получи 4 млн. безплатни минути като подарък от оператора. Те се равняват на почти 8 години непрекъснати разговори, а в парична равностойност – около 400 хил. лв. 4-милионният абонат е регистриран близо 4 месеца по-рано от прогнозата за ръста на клиентите.

Три нови промоции ще бъдат в сила от 15 до 30 септември. Всеки, който активира Прима пакет, ще получи 4 лв. бонус. Клиентите, които се присъединят към LOOP, ще получат по 100 безплатни sms-а за всеки от следващите 4 месеца. Абонатите на М-Тел Релакс 100, които подпишат договор до края на септември, ще плащат месечна такса само 4 лв. за срока на договора. От днес „Мобилтел“ ще предложи и Водафон карта за високоскоростен достъп до интернет за десктоп компютри. Досега Vodafone Mobile Connect card се предлагаше само за лаптопи. Сега картата ще се предлага и за модеми. С нея през HSDPA-мрежата може да се ползва интернет връзка със скорост до 1,8 мегабита в секунда. Над 100 млн. евро всяка година влага „Мобилтел“ в развитие на мрежата си от 2004 г. насам, обяви Стелиос Малис, търговски директор на оператора.

Бизнес клиентите на оператора ще видят на живо Формула 1 в България. Те могат да се возят на истински болид на парти на 21 септември в София. Всички останали абонати ще имат този шанс на Speed fest 2006 в Божурище. На 23 септември „М-Тел“ организира и концерт на звезди от нюйоркската клубна сцена и „Ъпсурт“.

Невена Мирчева

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *