Алкохолът помрачи празниците на мнозина

© Снимка: БГНЕС
Световният шампион Михаил Ганев е с опасност за живота след сбиване в габровски бар

25-годишният световен шампион по борба Михаил Ганев е бил намушкан с нож тази сутрин към 5.30 часа в бар „Текила“ в Габрово – това съобщи директорът на полицията в Габрово комисар Денислав Донков. Мъжът е с опасност за живота, в момента се извършва животоспасяваща операция в областната болница в Габрово.
Ганев, който е световен шампион по борба свободен стил в категория до 84 кг, е намушкан с нож неколкократно в коремната област след избухнал скандал между него и 29-годишния Владимир Иванов. При спречкването са пострадали и братът на световния шампион и техен приятел от Севлиево. Извършителят е задържан половин час след случилото се, след като се укривал в таванското помещение на блока, в който живеел. Оказал е съпротива при задържането, поясниха от полицията. Изясняват се мотивите за скандала, но според известното досега Михаил Ганев и нападателят му не са се познавали.
В „Пирогов“ тази нощ са приети петима души, пострадали при побои. След медицинска помощ те са освободени за домашно лечение, съобщиха от пресцентъра на болницата. Сбиване между две групи е имало тази сутрин и в Благоевград. Пред заведение в центъра на града група младежи били нападнати от друга компания. Арестуван един от нападателите. Две младежки компании се сбиха пред заведение в центъра на града. Леко пострадали са двама души, единият от тях има порезни рани. Полицията продължава да изяснява случая.
Алкохолът помрачи празниците на десетина компании във Видин. Пострадалите след пиянските сбивания са откарани в Бърза помощ с разкъсно-контузни рани. След неуспешен опит да предизвика интерес чрез пиротехнически средства, с обгорена ръка е 30 годишен видинчанин. С алкохолно натравяне в спешния център за приети десетина пациенти, четирима от тях са от Грамада.

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *