Банско се превръща в предпочитана дестинация за лятна почивка

Банско се оказа сериозна конкуренция на морските ни курорти и стана една от предпочитаните дестинации за лятна почивка на българите, твърди Анна Борисова, директор маркетинг и продажби на Апартхотел „Лъки Банско“.

Различното тази година е, че гостите избират спокойния и прохладен курорт с атрактивна почивна база и намалени цени за 5-дневна или седмична ваканция, а не само за уикендите, както беше досега, добавя тя.
Летният сезон в Банско се оказа по – силен, въпреки кризата и очакванията за спад на посещаемостта. Гостите ни оценяват доброто качество на обслужване в хотела, както и гъвкавата ни ценова политика, и се връщат поне за втори път при нас, казва Борисова.
Атрактивни за гостите на Банско са и разходките до многообразните забележителности близо до курорта – Рилският манастир, Лещен, Белица, Дъбърско и Ковачевица, както и винените турове до Мелник.
Освен за почивка, Банско стана привлекателно място и за корпоративни клиенти. Градът вече се гордее с една от най-модерно оборудваните конферетни зали у нас, в която инвеститорите от Лъки Банско са вложили 450 хил. лв. Залата има 130 места, като може да се разделя на две половини за по 60 човека. Освен перфектни работни условия, Апартхотел „Лъки Банско“ предлага и забавления след края на работния ден – боулинг турнири, пикници и други.
Предвид финансовата криза, в която се намираме в момента, зимния сезон е трудно предвидим. Притокът на туристи ще зависи от ценовата политика и подобряването на обслужването. Но цената на един добър продукт не може да е прекалено ниска, заключваБорисова.

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *