Берлускони пак въвлечен в сексуален скандал

© Снимка:   БГНЕС

 
 

 

 

Италианският премиер Силвио Берлускони заяви, че има намерение да остане на власт, въпреки новия сексуален скандал, в който беше въвлечен и който заплашва стабилността на правителството.
Скандалът този път е около 18-годишно момиче от Мароко с псевдоним Руби, покорителката на сърца. Задържана от полицията в Милано по обвинение в кражба на 3000 евро, тя е била освободена след като лично премиерът се е обадил по телефона и казал, че тя е внучка на египетския президент Хосни Мубарак, което не е вярно.
Вместо да бъде изпратена в приют за малолетни, по искане на Берлускони Руби е била предадена на областен съветник от неговата партия. Пред полицията момичето разказа, че е участвало във вилата на Берлускони в среднощни партита със сексуални игри.
Берлускони се защити, че е помогнал на девойката от добро сърце и едновременно обиди хомосексуалистите като каза:
„От край време работя непрекъснато и понякога ми се случва да се загледам по някое красиво момиче… По-добре е да ти харесват красиви момичета, отколкото да си гей“.
Въпреки исканията на опозицията и някои католически среди да подаде оставка, защото е направил Италия за смях пред света, Силвио Берлускони обеща, че правителството му ще довърши мандата си.

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *