Берлускони пожелал стриптийз с маска на Роналдиньо

За нестандартното еротично желание стана ясно на заседание по делото „Рубигейт“, по което Берлускони е обвинен за платен секс с малолетната Карима ел Махруг – Руби и злоупотреба със служебното положение, съобщи БТА. Освен за стриптийз с маска на футболиста, манекенката Имане Фадил разказа пред съда, че когато отишла на парти „бунга-бунга“, получила 2000 евро от Берлускони. Същата нощ тя видяла две млади момичета, облечени като монахини с воали и кръстове да се събличат пред тогавашния премиер.
 
Една от жените е била Никол Минети, която сега е регионален съветник от партията на Берлускони в Милано. Фадил твърди, че Минети и още едно момиче са останали във вилата на Берлускони и получили повече пари, за да правят секс с него, пише „Ройтерс“, цитирана от „Дневник“. Изненадващо днес в съдебната зала в Милано дойде и Берлускони, който досега се оправдаваше, че е много ангажиран като премиер, съобщи БТА. Той обясни, че разюзданите партита във вилата му били „състезания по бурлеска“, предаде АФП, цитирана от БГНЕС. Партитата, на едно от които стриптийзьорки се обличани като монахини, бяха определени от Берлускони като „елегантни вечери“, характеризиращи се с атмосфера на „радост, спокойствие и весело настроение“. Бившият премиер заяви, че след вечерята гостенките му организирали „състезания по бурлеска и се упражнявали“ с него в дискотека във вилата.
Забърканият в скандали милиардер, който подаде оставка през ноември, се защити срещу обвиненията на прокурорите, че парите, дадени от него на три жени, които трябва да свидетелстват по делото, може да повлияят на показанията им.
„Плащам издръжка на тези момичета, защото животът им беше разрушен от това дело“, каза 75-годишният Берлускони в почивка на съдебното заседание. Той заяви, че около 30 жени били доведени до крайна бедност заради делото, като някои от тях загубили работата и приятелите си заради медийния натиск.“Тяхната единствена вина беше, че са приели покана за вечеря от мен. Дойдох тук да видя това шоу, широка медийна клеветническа операция“, заяви Берлускони и допълни, че използването на държавни средства за ненужен процес е скандално.
Днешното заседание е посветено на изслушване на свидетели, главно млади момичета, които признават, че са участвали в соарета в дома на Берлускони край Милано, както и на полицейски служители, снели показанията на свидетелките. На предишното заседание в понеделник младата мароканка Карима ел Махруг разказа пред съда в Милано някои пикантни подробности от протичането на тези соарета.

Финанси

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *