БСП: Който прави нещо срещу Борисов, го наказват

„Случаят с РЗС е поредното доказателство, за това, че всеки, който прави нещо срещу Бойко Борисов, бива наказван с всички сили и средства“.
Това заяви във Велико Търново секретарят на Националния съвет на БСП и депутат от „Коалиция за България“ Антон Кутев, цитиран от Дарик радио. Той коментира разпада на парламентарната група на РЗС, след като вчера беше подадено заявление от един от членовете й – Марио Тагарински, че става независим депутат.
Според Кутев за Яне Янев в момента има само една възможност – да стане ясна опозиция на управлението.
„След няколко месеца и други десни политически сили ще се усетят колко вреден е този авторитарен режим и ще се обърнат също в опозиция“, допълни социалистът.
Той прогнозира, че през 2010 г. Борисов ще изпадне в постепенна изолация, като накрая с него ще остане само Волен Сидеров.
„Тепърва предстои да видим още куп груби въздействия върху българския политически живот“, каза още депутатът от БСП. Според него през следващите месеци в парламента ще бъдат прокарани закони, които ще се стремят да направят промени в комисиите и органите към правителството, като Комисията за регулиране на съобщенията, СЕМ, Комисията за защита на потребителите, Комисията за защита от дискриминация.
„Целта е кадрова промяна, която да вкара в комисиите хора, верни на новата власт“, посочи Кутев.

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *