Булброкърс представя: Social Trading

Социалните мрежи за търговия набират все по-голяма популярност не само сред начинаещи форекс инвеститори, но и сред тези, които се чувстват достатъчно уверени, за да предлагат собствени сигнали за търговия.

В отговор на нарастващия интерес към този тип инвестиране, Булброкърс вече предлага опцията за автоматично следване и копиране на сделки, известна като Socialилиmirror trading.Идеята е съвсем проста – опитни трейдъри, които искат да градят репутация, както и допълнителни приходи, създават собствени трейдинг сигнали, за които начинаещите трейдъри или тези, които нямат достатъчно време, могат да „закачат сметките си” и така автоматично и в реално време да копират това, което доставчикът на сигнал прави.

ОпциятаSocial Tradingе налична в платформатаMetaTrader 4на Булброкърс за сметките сECN / Interbankпакети за търговия. Социалната мрежа за трейдъри, в която клиентите на посредника могат да избират, кого да следват или да предоставят собствени сигнали еMQL5 Community,наMetaQuotes. Макар да е една от най-младите социални мрежи за търговия, в нея вече има повече от 130000 потребителя и над 10000 сигнала.

Булброкърс не ограничава търговията само на собствените си сървъри, което означава, че всеки може да предоставя сигнали или да следва такива на потребители на социалната мрежа от всяка точка на света.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *