Българска строителна седмица ще провокира потребителите

Международната специализирана изложба BBW (Българска строителна седмица) – интериор ще се проведе от 24 до 28 април в Интер Експо Център – София.

Експонати на BBW – ИНТЕРИОР ще бъдат съвременни модели дограми, врати, прозорци, настилки, атрактивни системи окачени тавани, санитарно и В и К оборудване, електро- и отоплителни инсталации, охранителни системи и системи за контрол на достъп и всичко, свързано с довършително-ремонтните дейности.

Интересът на посетителите ще бъде провокиран от предлаганите прозоречни системи – разнообразни конструкции, видове, цветове.

Сред тях са системата “Кьомерлинг 88+” – шесткамерна ПВЦ система от профили, която дава перспективата на нашите домове като нискоенергийни, и новата плъзгаща система от ПВЦ профили “Преми Лайн” с красив дизайн, подобрена статика, олекотено движение на крилата и по-големи конструкции.

Високотехнологичен материал с усилени влакна, използван в самолетостроенето и Формула 1, сега намира приложение при производството на прозорци. Това са новите GENEO® профилни системи за прозорци, които се появяват за първи път на българския пазар.

Сред експонатите са и профилите RAU-FIPRO®, отговарящи на най-високите изисквания. Ако предстои да обновите или проектирате нов дом с добра връзка към света, разгледайте новата система за външни капаци за прозорци “Омбра плюс”.

BBW – Интериор предлага съвременни модели дограми за различни предпочитания. Практиката ще бъде обогатена например с революционното решение за дървен профил на дограма с алуминиева капачка от външната страна.
Нововъведението съчетава естетичните качества на дървения профил с издръжливостта на алуминия и намалява драстично необходимостта от периодична поддръжка, която иначе дървото изисква на всеки 5 години.
Интерес ще предизвикат новите соларни панели за басейни и вили като икономично решение при екстериорното оформлението на пространството , вкл. и на пътеките на вашия дом сред природата.

Изборът на автоматика за щори, ролетни врати, тенти, сенници и средства за контрол и безопасност става още по-богат с нови продукти на изложителите.
Ще бъдат представени новости в използването на слънчевата енергия за изграждане на автономни и енергонезависими решения за задвижване на ролетни щори EOSUN, нови тубусни мотори за ролетни щори с най-малките до момента размери, централни мотори за ролетки Centris и различни двигатели за задвижване на индустриални врати, вкл. AXIALIS-тубусен мотор с интегрирани балансна пружина и предпазна спирачка.
Много от експонатите ще отговорят на интензивното търсене на блиндирани врати. Наред с познатите и наложили се вече на пазара врати, ще бъдат експонирани и Smart Alpha – високотехнологична блиндирана врата с интегриран GSM модул за контрол и управление и Smart Gamma – високотехнологична блиндирана врата с пръстов отпечатък за контрол и управление.
Предлагат се и врати със специфично предназначение като автоматични въртящи врати само от стъкло Boon Edam, автоматични херметични врати за медицинския сектор Metaflex, иновативна система за автоматични врати “iMotion”–Tormax и много други.
Изложението е отворено за посетители всеки ден от 10:00 до 18:00 ч.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *