Български фирми на индустриалното изложение в Париж

Български предприемачи се представиха в международната изложба за индустриални поддоставки, технологии и оборудване MIDEST 2016 в Париж, Франция.

Националното участие се организира от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП), която осигури възможност на 12 компании да присъстват на събитието. За фирмите бе подсигурен оборудван щанд с общи размери 156 кв. м.

Изложбата се проведе в периода 6-9 декември 2016 г. в Париж. Основните представени групи стоки бяха металообратване и машиностроене, компоненти и резервни части за машини, индустриална автоматизация и електротехника, мобилни и дигитални технологии, снабдяване и оборудване, индустриални екологични технологии, пластмасови и каучукови изделия, технологии за обработка на повърхности и др.

Всички участници имаха възможността да осъществят контакти с потенциални инвеститори и бизнес партньори. Цел на изложбата бе да се осъществи връзка между производителите от различни държави, да се осигури пълноценна среда за обмяна на опит, технологии и евентуално бъдещо сътрудничество. MIDEST е една от най-големите международни изложби в света за индустриални поддоставки, технологии и оборудване, която се провежда ежегодно от 1971 г.

Българското участие бе по проект №BG16RFOP002-2.003-0001 „Създаване на условия за устойчиво развитие и успешно интегриране на българските предприятия на европейски и международни пазари, чрез осигуряване на подкрепа за участие в международни търговски панаири и конференции“, финансиран по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020, съфинансирана чрез Европейския фонд за регионално развитие.

 

 

 

 

 

 

 

financebg.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *