Бързото кредитиране вече и на българския пазар с Фератум

Финландската компания Фератум, най-голямата в Европа, предоставяща бързи кредити, стъпва на българския пазар. Компанията предоставя бързи заеми от 80, 160 и 240 лева, за които се кандидатства чрез SMS или онлайн на сайта на Фератум България www.ferratum.bg. Предимството при този вид кредитиране е бързината: клиентите получават парите си, преведени в банковите си сметки за много кратко време, след получаване на кандидатурата за заем.
Бързият кредит е много лесен, сигурен и незабавен начин за заемане на малки суми пари. Фератум одобрява и отпуска суми от 80, 160 и 240 лева, без да изисква от клиентите си да представят бланки за внесени суми или доказателства за доходи. Също така не се изисква и обяснения за целта, за която се иска заема.
Срокът за връщане на кредита е 15 дни. При връщането му не се начисляват лихви, а се дължи такса, която зависи от размера на отпуснтия кредит. Таксите са съответно за 80 лв. – 20 лв., за 160 лв. – 40 лв. и за 240 лв. – 60 лв. При всяко следващо кандидатстване , клиента ползва отстъпка от таксата.
Основните принципи при отпускане на бърз заем от Фератум България са:
– Бърз трансфер на пари директно в сметката на клиента;
– Бързо и професионално обслужване;
– Без опашки, без чакане;
– Заеми от 80, 160 и 240 лв.;
– Добри условия на плащане.
„Искаме да сме гъвкави. Бързите кредити често са много-по малки като сума от обикновените банкови заеми, затова ние не желаем да усложняваме кандидатурата за заем на клиентите с допълнителна документация и бумащина. Обикновено нуждата от бърз кредит е спешна, тъй като парите са необходими за плащане на сметки или покриване на неочаквани разходи. Ето защо ние искаме да запазим процеса прост, лесен и бърз”, казва Регионалният директор на офиса на компанията в България, Румен Стоянов.
Всички частни лица, на възраст от 21 до 70 години, с чиста кредитна история, могат да кандидатстват за бърз заем. Обикновено бързи кредити искат хора, които се нуждаят от малко допълнителна парична помощ за текущия месец. Бързите кредити са популярни сред тези, които не желаят или поради една или друга причина не могат да получат кредитна карта.
„В условията на финансова криза хората все по-често изпитват нужда от дребна сума пари за покриване на текущи задължения за комунални услуги, като електро енергия, мобилни услуги, водоснабдяване и канализация, интернет, които трябва да бъдат платени в определен срок. В такива ситуации Фератум застава зад своите клиенти, като им предоставя микро кредит, за кратък срок, точно когато е най-необходим. Наше проучване на пазара, показа, че вътрефирмената задлъжнялост в България е достигнала критични нива, от което често страдат служителите на фирмите, които не получават навреме своите възнаграждения. Често „най-добрият приятел” или колега, който до сега е бил „спасителния пояс” в кризисни ситуации е в същото финансово положение. За това ние искаме да станем „ най-добрия приятел” на всеки наш клиент, който има нужда от малка сума пари и то веднага”, формулира Румен Стоянов причината Фератум да стъпи на българския пазар в този момент.
Като най-голямата компания за микро кредитиране в Европа, Фератум проправя пътя на бързите кредити по професионален и отговорен начин. Водещите принципи в дейността на Фератум са скорост, леснота, отговорност и честност. SMS заемите не съдържат никакви „скрити” такси и сумата на съобщението за кандидатстване е с минимална добавена стойност, определена от мобилния оператор.
Освен в България, Фератум оперира в още 12 европейски страни, между които Финлнадия, Швеция, Холандия, Испания, Полша, Словения и Естония.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *