Важно – ново споразумение за услуги на Microsoft и декларация за поверителност за Skype

Когато Microsoft придоби Skype през 2011, ние обединихме нашите комуникационни технологии, за да ви помогнем да поддържате връзка с приятели, семейство и колеги. И ако вие, както и милиони други хора, използвате няколко услуги на Microsoft (например Outlook.com за имейл, Bing, Xbox, Office 365 и др.) ние правим нещата малко по-лесни за всички. Как? Повечето от услугите за клиенти на Microsoft са събрани заедно в едно Споразумение за услуги на Microsoft и обединена Декларация за поверителност на Microsoft.

Ние преминаваме от текущите Условия за използване и Политика за поверителност на Skype към новите Споразумение за услуги на Microsoft и Декларация за поверителност на Microsoft на 1 август 2015 г.

Трябва ли да правите нещо? Това са важни документи и ние ви насърчаваме да ги прочетете, като посетите връзките в края на този имейл. Като продължите да използвате Skype след 1 август 2015 г., вие се съгласявате с тези обновени правила. Ако не сте съгласни, просто спрете да използвате Skype или прекратете абонамента си преди това. Ако сте родител или настойник, вие носите отговорност за използването на Skype от вашето дете или тинейджър, включително покупките, които те правят.

Основните моменти:

Простота
Много от нашите клиенти използват повече от една услуга на Microsoft и са се съгласили с множество условия за политики за поверителност. За да ги улесним в използването на множество услуги, ние събрахме заедно тези документи в едно споразумение за услуги и обединена декларация за поверителност, които покриват повечето от нашите услуги за потребители.

Поверителност
Нашата дългосрочна ангажираност към поверителността остава непроменена. Ние оставаме посветени на защитата на вашите данни, ясно описваме как ги използваме и ви оставяме да ги управлявате. Например, ние не използваме съдържанието на вашия имейл, чат, видеоразговори, документи, снимки или гласови съобщения за предоставяне на целева реклама. И както ще видите, когато прочетете декларацията за поверителност, ние предлагаме набор от инструменти, които ви позволяват да вземете решения за данните, които събираме. Освен това ние стартирахме ново табло за поверителност, което ви улеснява във взимането на решения за това как ние използваме вашите данни.

Прозрачност
Ние използваме ясен език, така че нашите условия за използване и декларацията за поверителност са по-лесни за разбиране. Освен това ние събираме ключовата информация за поверителността на едно място, така че вече не трябва да прескачате между няколко документа, за да разберете целия процес. Това обединение елиминира излишната информация и опростява структурата на информацията, а ние продължаваме да предоставяме конкретни за услугата подробности, за да ви позволим да направите информиран избор за начина, по който използвате нашите услуги. Добавихме също допълнителна информация за поверителност за новите функции и функционалност, които скоро ще внедрим, например тези, които ще намерите в Windows 10.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *