Георги Галчин стана мениджър „Дигитална трансформация“ в TBI Bank

Георги Галчин се присъединява към TBI Bank като мениджър „Дигитална трансформация“. С опита си от над 25 години в сферата той внася ИТ визия и лидерство в разработването, управлението и реализирането на технологичната стратегия, нужна за дигиталното бъдеще на банката.

Целта пред TBI Bank е да се превърне в дигитална банка от следващо поколение, насочена към бързото и удобно обслужване на своите клиенти. Това поставя нови предизвикателства пред ИТ екипа и ние активно подобряваме нашата ИТ инфраструктура. Целта ни е да разширим употребата на „облачни” технологии, да внедрим иновативни софтуерни продукти, както и да експериментираме с различни подходи към управлението на проекти. Радвам се, че ставам част от семейството на TBI Bank, това е невероятна възможност да приложим най-новите ИТ решения в банковия сектор“ – каза Галчин.

Георги Галчин ще работи с най-модерни ИТ решения за постигането на целите на TBI Bank и ще има водеща роля в изграждането на екип от експерти. Той ще управлява редица проекти, свързани с намирането на технологични решения и най-добри практики, които да бъдат приложени в структурата на банката.

„През последните две години TBI Bank инвестира в изграждането на екип от топ експерти и сме радостни да приветстваме в екипа ни доказан специалист като Георги. Богатият му опит в стратегическото планиране ще допълни експертизата ни във времена, когато трябва да предизвикваш себе си, за да растеш. Поставяме летвата високо и се целим да подсигурим безупречно преживяване за нашите клиенти. Затова се адаптираме към технологичния прогрес, а често дори се налага да изграждаме решения според конкретните нужди от нулата. Това е предпоставка за успеха на TBI Bank днес и за в бъдеще, тъй като по този начин предоставяме на клиентите ни гъвкавост и свобода“ – каза Питър Барон, управляващ директор на TBIF Financial Services, компанията собственик на TBI Bank.

Магистър по „Финанси и управление на финансовите услуги“, Георги Галчин има страст към конструирането на летящи машини – от хеликоптери и самолети до дронове.

 

Милен АТАНАСОВ

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *