Германците в Албена С 4% повече

4 на сто ръст на германските туристи през идващия сезон отчитат към момента в Албена, съобщиха от курорта. Летовището участва в Международното туристическо изложение ITВ в Берлин, което започна от 4 март. През тази година е неговото 49-о издание, на което се представят повече от 10 000 изложители от 186 държави.

Албена представя на ITB новостите за сезон 2015, както и актуалните си оферти. Сред тях са Аквапарк „Аквамания”, който ще изненада всички на 1 юни 2015 с две нови пързалки, конструирани от канадска компания, световен лидер в строителството на увеселителни паркове: дългото 191 м TORNADO, единствено по рода си в Европа, и 77-метровата бързоскоростна пързалка за отвесно спускане FreеFALL.

През лято 2015 програмата All Inclusive Plus в част от хотелите ще е с фокус върху тематичните кулинарни вечери, по-богата DineAround програма, вечерите на главния майстор-готвач, коктейлите на мениджъра, здравословните и детски кътове на бюфет масите, представянето на екопродукти собствено производство на Албена, барбекю специалитети, вечери на селектирани напитки.

Заедно с ваканционно селище „Албена” на ITB се представят комплекс „Бялата лагуна” и „Приморско клуб”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *