Даша ще ражда сина на Абрамович в тузарска клиника

Половинката на Роман Абрамович Дария Жукова е решила да ражда в САЩ, информират медиите в Русия. Собственикът на Челси е решен да осигури най-необходимото за своята любима, като не смята да пести средства за това. Самата Дария Жукова също произхожда от много богато семейство, така че хвърли големи суми в желанието си да даде най-доброто за своето бъдещо дете.
Според последните слухове Даша ще ражда в клиниката Cedars-Sinai в Лос Анджелис. 26-годишната бъдеща майка вече прекара цяла седмица във въпросното медицинско заведение, където премина всевъзможни изследвания.
Очаква се около Нова година половинката на Абрамович да роди момче. Полът стана ясен преди около месец. “Ще си имаме момченце”, коментира самата Даша преди време.
Клиниката, в която тя ще ражда не е подбрана случайно. Медицинското заведение е известно с това, че там постъпват звезди от световен мащаб, които разполагат със средства. До услугите й са прибягвали Мадона, Бритни Спиърс, Мила Йовович и Синди Крауфорд. В Cedars-Sinai са раждали популярната спортна гимнастичка Светлана Хорхина и съпругата на Виталий Кличко.

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *