Две криптовалути може и да надминат Биткойн

Известен търговец, който изгради своите последователи, след като точно предвиди колапса на Биткойн до $4,000 през март 2020 г., казва, че Етериум и Binance Coin са готови да надхвърлят Биткойн през следващите месеци.Правни аспекти на криптовалутите и сделките с тях - Адвокат Таня Александрова

В нов туит анализаторът, известен в индустрията като Capo, каза, че докато BTC е съсредоточил вниманието върху себе си, парите му са в Етериум.

“Ето моя залог: ETH ще надмине BTC тази година. Определено. ETH е втората ми по големина чанта.”

Според крипто стратега, Етериум се позиционира да отпечата печалба от над 194% спрямо Биткойн (ETH / BTC) от текущата си стойност от 0,034, информира cryptodnes.bg.

Capo показа как ETH е в силен и стабилен възходящ тренд спрямо Биткойн през последните 16 месеца.

“Виждам много вицове за ETH. Истината е, че той е в тенденция срещу BTC от септември 2019 г. и всеки импулс е по-силен от предишния … “ 

Capo също е бичи в дългосрочен план за Binance Coin срещу BTC. Въпреки че очаква двойката да коригира в краткосрочен план, той вижда подкрепа на BNB / BTC над 0,0025, преди да нарасне до 0,02 до края на годината.

В кои криптовалути ще бъде подходящо да се инвестира през 2020г. - Business News

“BNB / BTC.”

В допълнение, Capo следи отблизо четири крипто активи, които очаква да избухнат този бичи цикъл. Той вярва, че Chainlink (LINK) има потенциал да се увеличи с над 194%, след като поддържа подкрепа от $15.

financebg.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *