Двойката евро/долар беше нерешителна вчера

Технически анализ за 06.04.201009.28.AM
 
EURUSD            
 
Евро/долар беше нерешителна вчера, откривайки и закривайки почти на една и съща цена. Макар че на четиричасовата графика можем да видим, че второстепенния възходящ канал беше нарушен надолу, показвайки потенциални низходящи изгледи, тъй като бичата корекция може би приклюби сега. Сигналите са низходящи в близки срокове с цел в района на 1.3350, но се нуждаем от последователно движение под 1.3450/35 за продължаване на низходящия сценарий. Най-близката съпротива е на 1.3537 (върха от вчера). Пробив над това равнище може да предизвика по-нанатъшен импулс нагоре и да донесе възходящ корекционен сценарий, дори обръщане обратно в посоката на движението.
 
    
 
GBPUSD
 
Паунд/долар не направи значително движение вчера. Възходящите изгледи след пробива над основния низходящ канал остават валидни, но сигналите са неутрални засега. Първата подкрепа се вижда на 1.5205. Пробив под нея може да доведе до низходящ моментум с цел 1.5135. Пробив под 1.5135 може да стане сериозна заплаха за възходящия сценарий. Непосредствена съпротива е 1.5380. Нуждаем се от ясен пробив над тази зона за продължаване на бичия сценарий.
 
 
 
USDJPY
 
Долар/йена не успя да продължи възходящия си моментум вчера и запази движението надолу през азиатската сесия по-рано днес. Краткосрочинте сигнали са неутрални. Мисля, че низходящия натиск е нормална корекция след значителния възходящ импулс миналата седмица. Обаче, възходящия сценарий може да е в сериозна заплаха ако цената пробие под 93.75, за тестване на 92.00. Краткосрочна съпротива има на 94.69, чийто пробив би трябвало да продължи възходящия сценарий с цел 95.50.
 

 
USDCHF
 
Долар/франк беше колеблива вчера. Основния възходящ сценарий остава непокътнат, но още веднъж, нуждаем се от последователно движение над 1.0640 и нарушаване на основния низходящ канал за продължаване на възходящия сценарий към 1.0888, дори 1.1000. Непосредствена съпротива е 1.0583. Пробив над това ниво би могъл да предизвика по-нататъшен низходящ моментум за тестване на 1.0420/30 и може да стане сериозна заплаха за основните бичи прогнози.
 

  
*Мнението, изразено в този материал не представлява препоръки или съвет за покупка или продажба. Изразените прогнози покриват очакванията на автора на материала и могат да не се сбъднат. 

Анализът е на ФК „Популярна каса 95“ АД

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *