Делтасток спира да търгува на БФБ

Съветът на директорите на Делтасток АД е взел решение да се прекрати предлагането на услугата за търговия с финансови инструменти на Българска Фондова Борса – София АД, а също и предлагането на електронната платформа за търговия Delta BrokerTM, е видно от сайта на посредника.

Ресурсът на компанията ще бъде насочен към търговията с финансови инструменти на извънборсовите пазари. Желанието на Делтасток АД е да предлага търговия с още по-голям и разнообразен брой инструменти, базирани върху валутни двойки, акции, индекси и фючърси, обхващайки множество пазари в Европа, САЩ и Азия.

С оглед на перспективите, които предлага търговията с инструменти на извънборсовите пазари, считаме за оправдано насочването на целия ресурс на компанията в тази посока. Понастоящем нашите клиенти могат да търгуват в реално време повече от 1600 финансови инструмента на над 20 пазара в световен мащаб.

Делтасток АД е утвърдено име сред финансовите институции в страната и в Европа, с непрекъснато нарастващо присъствие в сферата на предлагането на инвестиционни услуги в световен мащаб. Като инвестиционен посредник услугите на компанията покриват целия спектър на предмета на дейност, като основно те са съсредоточени в предоставяне на услуги посредством платформи за търговия с Договори за разлика върху различни финансови инструменти като валута, акции, индекси, фючърси, се казва в съобщението.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *