Евгения Банева: Събарянето на басейните ни е терористичен акт

Не мога да обясня защо събарят басейните ни на Черноморието, те имат всички разрешителни. Това е терористичен акт, каза бизнесдамата Евгения Банева в ефира на Нова тв. Не става дума за завист, а сериозна намеса в нашите фирми и интересите ни като бизнесмени.

Някой се опитва да вземе части от нашите фирми, категорична е Банева. Само управляващите могат да атакуват фамилии в България, никой друг освен те и техните кръгове не могат така незаконно да се намесват в частни бизнеси, категорична е бизнесдамата. Някой се опитва да ни покаже, че не сме желани в тази държава, защото имаме прекалено собственост в България, каза тя.

Много фирми след 2009 г. отстъпиха свои акции на управляващите, прокуратурата трябва да следи нашите оплаквания по-стриктно, категорична е Евгения Банева. ГЕРБ притискат бизнеса в страната, алармира бизнесдамата. Политическата класа са обвързали съдебната система в България. Не става дума само за фамилия Баневи, много като нас са притискани по същата логика от управляващите. Парламента гласува лобистки закони, категорична е Банева. Бяхме милиардери, но вече не сме. Лошото е, че България все повече обеднява. Ако ЕК знаеше какво се случва в България щеше да ни изключи от ЕС, завърши Банева.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *