Евро/долар не направи значително движение вчера

Технически анализ за 06.07.201009.32.AM
 
EURUSD            
                                      
Евро/долар не направи значително движение вчера. Сигналите остават неутрални в кратки срокове, но ако цената успее да се движи убедително под зоната на подкрепа 1.2465/50, по-нататъшен низходящ натиск е възможен поне за тестване на 1.2350, но като цяло възходящия корекционен сценарий остава валиден колкото по-дълго цената се движи вътре във възходящия канал. Най-близката съпротива се вижда на 1.2610 (върха от петък). Пробив над това равнище може да продължи бичия сценарий с тестване на 1.2900 тази седмица.
 

 
GBPUSD
  Паунд/долар спадна по-ниско, след като не успя да се движи последователно над трендлинията на съпротива. Очакванията са низходящи засега за тестане на 1.5000, но като цяло все още се намираме във възходяща корекционна фаза и мисля да остана настрана и да изчакам по-нататъшно развитие. Убедително движение под 1.5000 и трендлинията на подкрепа може да предизвика бъдещ натиск надолу за тестване на 1.4900 и може да стане сериозна заплаха за бичия корекционен сценарий. Първата съпротива е на 1.5200, чийто пробив може да доведе до по-нататъшен моментум нагоре с цели в района на 1.5400-1.5500 тази седмица.
 

 
USDJPY
 
Долар/йена не направи значително движение вчера. Краткосрочните изгледи са неутрални, но основния сценарий остава низходящ. На часовата графика имаме формация низходящ триъгълник, която е мечешка фигура, особено ако цената пробие под триъгълника с цел 85.86. В посока нагоре, непосредствена съпротива остава 88.23. Пробив над това ниво и нарушаване нагоре на триъгълника може да предизвика по-нататъшен възходящ импулс за тестване на 89.00.
 

 
USDCHF
 
Долар/франк също нямаше значимо движение вчера. Сигналите остават неутрални в кратки срокове, но все още вътре в основния низходящ сценарий. Мисля да остана настрана засега и да изчакам да видим по-нататъшното развитие. Краткосрочна съпротива остава нивото 1.0750. Пробив над нея може да предизвика по-нататъшна възходяща корекция. В посока надолу, първата подкрепа е на 1.0577, чийто пробив може да доведе до бъдещ низходящ натиск с тестване на 1.0500 преди целта в района на 1.0220 от дългосрочна гледна точка.
 
 
  
*Мнението, изразено в този материал не представлява препоръки или съвет за покупка или продажба. Изразените прогнози покриват очакванията на автора на материала и могат да не се сбъднат. 
 

Анализът е на ФК „Популярна каса 95“ АД

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *