Експерти от пет страни идват на финансовия форум „Шумът на парите“

Специалисти и експерти от пет държави ще бъдат лектори на двудневния финансов форум „Шумът на парите“ на 14и15май в столичния „Кемпински хотел Зографски“.
Първият панел „Икономическите перспективи пред България“ се открива в 9, 30 ч. В него говорители ще бъдат Лъчезар Богданов, който е управляващ партньор на анализаторската компания“Индъстри Уоч Груп“, финасистът Емил Хърсев, старши икономистът във фондация „Отворено общество” Георги Ангелов, главният изпълнителен директор на финансовия холдинг „Елана“ Камен Колчев, икономиститеДимана Ранкова и Владимир Каролев, който ще бъде и модератор.
Първият ден на финансовия форум ще продължи с панелите „Банки и небанкови финансови институции“ и ще завърши с „Имоти“, където представителите на най-големите агенции за недвижими имоти в страната ще обсъдят пазара на жилища в България.
През втория ден на форума панелът „Капиталови пазари“ стартира в9.30часа. За лектори са поканени Михаел Бюл, който е главен изпълнителен директор на Виенската фондова борса, Айдън Сейман, заместник-председател на фондовата борса в Истанбул, съветникът на главния изпълнителен директор на Варшавската борса Адам Мачиевски – Павел Чуприна, Сократис Лазаридис от борда на директорите на Helex Group, изпълнителнит директор на Българска фондова борса – София – Иван Такев, Мирослав Маринов от ръководството на пенсионно-осигурителна компания „Доверие“, както и Георги Български, който оглавява Дирекция „Търговия, емитенти и членство” на БФБ. Мениджърите на всички водещи компании в застрахователния сектор в България ще бъдат лектори в панела „Общо застраховане“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *