Епълските продукти са хит в Западна Европа

С наближаването на коледните и новогодишни празници идва и сезонът за пазаруване, а това означава и засилено търсене на епълските продукти iPod и iPhone. Такава се очертава да бъде тенденцията в Западна Европа и по-точно във Великобритания, Франция и Германия.

Доклад на фирмата за проучвания на дигиталния пазар comScore проследява честотата на търсенията на определени термини. Когато резултатите от тези три държави се обединят, игралната конзола Nintendo Wii застава на върха, следвана от iPod, Nintendo DS Life, PlayStation PSP и iPhone, предаде technews.bg

През тази година музикалните плеъри, игралните конзоли и мобилните телефони са много популярни сред потребителите. Интересното в това проучване е да се открият продуктите, които генерират най-много потребителски търсения, което може да помогне на производителите и продавачите.

Разглеждайки трите държави поотделно, се вижда, че на Острова Apple има три продукта в топ 10, като iPod е на трето място, iPhone е на пето, а iPod nano – на седмо. Във Франция тези продукти също се намират в топ 10, като iPod е втори, iPhone – пети, а iPod nano заема девето място.

В Германия е малко по-различно, като там в топ 10 попадат четири епълски продукта. iPod държи първо място, iPhone е трети, iPod touch заема седма позиция, а iPod nano – осма.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *