Заеми на обща стойност до 20 млн. лева ще отпусне УниКредит Булбанк на български микро, малки и средни предприятия по споразумение за кредитна линия с Българската банка за развитие

Заемина обща стойност до 20 млн. лева ще отпусне УниКредит Булбанк на български микро, малки и средни предприятия по споразумение за кредитна линияс Българската банка за развитие.
Кредитите от УниКредит Булбанк могат да се използват от фирмите у насза средносрочно и дългосрочно инвестиционно финансиране; проектно финансиране за техническо обновление; усвояване на нови технологии, ноу-хау, увеличение на конкурентноспособността и експортния потенциал;
проекти по структурни фондове на ЕС и краткосрочно предекспортно финансиране.
Индивудуалните заеми са в размер до 2 млн. лева за максимален срок до 10 години. Фирмите получават и допълнителна подкрепа заради възможността да ползват гратисен период от УниКредит Булбанк до 3 години.
Лихвата по заемите, отпускани по кредината линия с ББР, е определена на 8%. Отклонение може да има само ако ОЛП на БНБ се промени с два процентни пункта от нивото му към 29 декември 2008 г. – 5,77%.

insurance.bg
финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *