Иван Киров: Похитителите не пуснаха баща ми въпреки платения откуп

Очаквам похитителите да изпълнят обещанието си и да върнат баща ми, съобщи пред Дарик радио Иван Киров, син на отвлечения президент на „Киров – Бош“ Киро Киров. 70-годишният бизнесмен беше отвлечен пред дома му на 27 март и от тогава е в неизвестност. Иван Киров заяви още, че няма откъде да събере повече пари и че похитителите са му обещали, че когато те си получат своето, ще върнат веднага баща му.
„Изпълнил съм всичко, което се искаше от мен, събрах всичко, което можах, договорихме се, изпълнявах всички инструкции. Занесох сумата и я оставих, очаквах същата вечер баща ми да бъде пуснат, но ето, че втора вечер, това не се случва. Договорката беше друга, изпълних всичко от моя страна, договорката беше същата вечер, непосредствено след няколко часа, да бъде пуснат, но вече над 40 часа, няма никой”, сподели Иван Киров.
Не мислите ли, че може да ви изнудват за още пари?
Нямам идея защо това се случва, тъй като съм 100% убеден, че съм изпълнил абсолютно всичко, всички инструкции, както трябваше. Няма откъде да събера повече пари. Те казаха, че в момента, в който си получим нашето, няма защо да не си получиш твоето, и аз чакам тяхната честна дума да си изпълнят обещанието.

Дарик радио
Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *