Изложението „Културен туризъм“ се провежда във Велико Търново

Форумът се организира от Общинската агенция по туризъм и общината в града, заедно с Асоциацията на българските туроператори и туристически агенции, Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация и Министерството на икономиката и туризма.
Международното туристическо изложение “ Културен туризъм “ е единственият специализиран форум за културен туризъм в България. В дните на борсата ще се състои и годишната среща на кметовете на българските общини, посветена на проблемите в туризма. В нея ще участват министрите Трайчо Трайков и Томислав Дончев, както и заместник – министрите Иво Маринов и Тодор Чобанов. Специален гост на форума ще бъде президентът на италианската федерация „Приятели на музеите“ – Марио дел Корсо, който ще участва в кръгла маса, посветена на международната година на доброволците в туризма и музеите.
Общинската агенция по туризъм „Царевград-Търнов“ ще представи новата си система за интернет – резервации, която е първа по рода си в страната, разработена, съвместно с испански партньори.
В борсата участват и чужди изложители от Аржентина, Индонезия, ЮАР, Франция, Испания, Полша.

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *