Италиански фирми търсят бизнес сътрудници от България

В рамките на Икономическия форум за Югоизточна Европа ще се проведат 2 дискусионни панела, свързани с опита на две страни-членки на ЕС – Гърция и Италия, и техния принос за развитие на икономическото сътрудничество в Югоизточна Европа. Investor.bg e ексклузивен медиен партньор на форума, който ще се проведе на 1 и 2 ноември в НДК.

Особено интересна ще бъде презентацията на италианския бизнес опит в Югоизточна Европа, чийто домакин е Италианската търговска камара в България.

По този повод специално за участие във Форума ще пристигне делегация от 12 италиански фирми, които желаят да се срещнат по време на събитието с представители на български малки и средни предприятия за създаване на бизнес сътрудничество.

Италианските компании търсят партньори от България за дистрибуция и реализиране на проекти в областта на строителството, търговията, производство на плавателни съдове, проектиране и реализация на електрически и технологични индустриални и граждански инсталации.

Представителите на италианския бизнес ще търсят и възможности за реализация на проекти за реконструиране на хотели, къмпинги и болници, производство на машини и аксесоари за обработка на мрамор, търговия с дървен материал, производство на помощни средства за ортопедията и др.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *