И в САЩ: Бащи, чичовци и дядо изнасилвали децата в семейството

Американец, жител на щата Мисури, и неговите четирима синове бяха обвинени в системното изнасилване на общо 6 техни деца и внуци, предадоха световните агенции.

Зловещата история излезе наяве през август тази година, когато жена на 26 години се яви в полицията в град Бейтс сити, в западната част на щата Мисури. Тя разказа, че години наред била
системно насилвана от баща си, от чичовците си и от дядо си
Детайлно жертвата описала девет епизода на сексуално насилие. За първи път тя била подложена на сексуален тормоз, когато била едва на 5 години. Системното сексуално насилие приключило, когато тя била на 11 години, забременяла от един от насилниците си и била принудена да направи аборт.
В полицията жертвата разказала, че роднините й я принуждавали да прави секс с куче, както и да гледа как те изнасилват брат й. Жената признала също, че епизодите на насилие били предшествани от импровизирани сватбени церемонии, по време на които момиченцата от семейството вплитали цветя в косите си и носели специални сватбени рокли. Така например по време на подобна церемония жертвата била „омъжена“ за един от чичовците си, получила благословията на баща си и на дядо си и била
принудена на изкара своеобразна брачна нощ в кокошарник
в семейното имение в Бейтс сити.
След разкритията, направени от 26-годишната жителка на Мисури, в полицията подобни разкрития направили и четирите й сестри и брат й. Петимата мъже, обвинени за сексуалните посегателства, сега са в затвора на окръг Лексингтън, в щата Мисури. Трима от тях мъже били пастори към религиозната Общност на християнската църква.
Имението на петимата насилници в Бейтс сити се претърсва от полицията.
Властите засега не уточняват дали се издирват трупове на евентуални жертви на насилниците, заровени там.
Вероятно претърсването е и с цел намирането на стъклени буркани, с напъхани в тях листове хартия, върху в които
в продължение на години децата и внуците на насилниците описвали мъченията си
После те заравяли бурканите из имението, като си мислели, че чрез този символичен жест ще се отърват от кошмарните спомени, разказа Бил Лоу, говорител на полицията на щата Мисури.
Същевременно в съдебно жури в щата Илиноис постанови смъртна присъда за 53-годишен американец, който през 1983 г. похитил, изнасилил и убил 10-годишно момиче, предаде Асошиейтед прес.
Брайън Дъган пледира виновен по обвиненията през юли, като се надяваше, че така ще получи доживотна присъда.
Той излежава още две доживотни присъди, произнесени срещу него през 1985 г. за други две убийства.

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *