Календар на актуални бизнес събития през септември

НА 14.09.2009ВЪВВАРНА ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ ПРАКТИЧЕСКИ ЕДНОДНЕВЕН ИНТЕНЗИВЕНСЕМИНАР НА ТЕМА:
“GUERRILLA MARKETING – ИНТЕРНЕТ МАРКЕТИНГЪТ ЗА ТВОЯ УСПЕХ!“
Ако имате интереси в областта на Интернет и дигиталния маркетинг, рекламата, PR и продажбите, желаете да направите успешна кариера и да имате печеливш бизнес, със сигурност ще направите всичко възможно, за да присъствате на практическия семинар.
На 14септември 2009 г.в хотел „Аква“ в гр. Варна,един от маркетинговите консултанти и единственият “Guerrilla Marketing Certified Coach” в Европа, сертифициран през Интернет, ще покаже на практика най-важните стъпки на Интернет маркетинга за Вашия успех – какво работи в Интернет, какво не, защо работи и как с примери от практиката.
A какво накратко е Guerrilla Marketing?
Guerrilla Marketing е нестандартен, нетрадиционен, не се намира в книгите по маркетинг и е изключително гъвкав. Вместо да инвестира само пари в маркетинга, Guerrilla Marketing инвестира време, въображение и енергия и единственият критерий за ефективност е печалбата. Guerrilla Marketing работи успешно, защото насочва маркетинговите усилия към хората!
Въпросите, които ще бъдат разгледани на лекцията:

Как да използвате Интернет маркетинг по време на криза?

Как да създадете успешен уеб сайт?

Как да създавате и поддържате взаимоотношения онлайн и доверие в Интернет?

Кои са 3-те ключови стратегии за онлайн успех? Кои са преимуществата на Интернет пред останалите медии? Кои са ключовите индикатори за измеримост и ефективност в Интернет?

Колко ще Ви струва един горещ потенциален клиент, генериран чрез Интернет? · Защо Интернет е най-ефективният комуникационен канал за привличане на клиенти?

Международен арт форум „Без граници“
От 18до 20 септември 2009 г. в „Двореца“ – Балчик, ще се проведе второто издание на Международния арт форум „Без граници“. В рамките на първото издание се състоя международна арт-мениджмънт конференция, в която участваха 33 участници от 9 държави от три континента. Сега се очаква да участават над четиридесет водещи чуждестранни организатори от областта на музиката и културата от 24 държави от 4 континента.

Годишна конференция на IDC Business Intelligence Roadshow
На 17 септември 2009 г. (четвъртък) в „Кемпински хотел Зографски“ в София ще се проведе Международна конференция за системи за бизнес анализ IDC Business Intelligence Roadshow.
В неблагоприятна икономическа ситуация, с понижено търсене и ограничен достъп до кредит често компаниите преразглеждат или отлагат за неопределено време по-значителни ИТ проекти. Системите за бизнес анализи (Business Intelligence) обаче могат да се окажат ключови за вземането на правилни решения и за запазването на жизнеспособността на организацията, дори за постигане на конкурентно предимство.
Годишната конференция на IDC Business Intelligence Roadshow събира на едно място независими експерти, анализатори, лидери от индустрията и крайни потребители за да дискутират последните тенденции, обменят опит, споделят най-добрите практики и потърсят заедно начини за справяне с неблагоприятното влияние на глобалната икономическа криза, използвайки съществуващите и развиващите се технологии.
Участието в събитието е БЕЗПЛАТНО за мениджъри от организации, потребители на информационни и комуникационни технологии.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *